«Σώζοντάς» το με 180 km/h. Στο χιόνι. Από τον Ogier (video)

Post date:

Author:

Category:

Την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές, το Ράλι Σουηδίας είναι εν εξελίξει. Αλλά ακόμα μας «ακολουθεί» η στιγμή που ο Sebastien Ogier έκανε το τρελό «σώσιμο» πριν μερικά χρόνια με το Polo πέρα απ΄το όριο. Σκίζοντας το δίπλωμά μας σε μια μεγάλη στιγμή του motorsport

Ο Ogier ερχόταν με σχεδόν τελική. Flat-out με κάποια 180 km/h, σύμφωνα με τα λεγόμενα της μετάδοσης από το Eurosport.

Επακολουθούσε μια δεξιά, απ’ αυτές που φαίνονται πιο στενές κι από κλειδαρότρυπα.

- Διαφήμιση-

Το Polo «γύρισε» σχεδόν κάθετα στο δρόμο Θα μπορούσε να ήταν το χρονικό μια προαναγγελθείσας εξόδου. Τουλάχιστον. Μπορεί και ενός τραυματισμού. Ξέρετε πώς είναι οι ειδικές στο Ραλί Σουηδίας. Γεμάτες δένδρα δίπλα στο δρόμο. Risky business.

Στα in-car πλάνα του Eurosport φάνηκαν οι συνεχείς, ακριβέστατες διορθώσεις του Ogier που με παροιμιώδη ψυχραιμία, σημάδεψε την έξοδο της τροχιάς από το πλαϊνό παράθυρο, έμεινε στο ζωοσωτήριο γκάζι και μετά με ταχύτατες κινήσεις των χεριών ίσιωσε το Polo.

Πραγματικά απίστευτη κίνηση, μια υπενθύμιση πως, ό,τι και να γράφεται κατά καιρούς, οι οδηγοί του WRC έχουν άλλη στόφα. Ένα τεράστιο respect.

Στο χιόνι, ε; Για να μην ξεχνιόμαστε.

Με την ευκαιρία, και το video με τα highlights από το φετινό αγώνα που ολοκληρώθηκε σήμερα. Νικητής ο Ott Tänak με Yaris.

Photo: WRC

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει