Πυρετός το Σαββατόβραδο. Οι 24 Ώρες του Spa συμβαίνουν τώρα (live stream)

Μια από τις ιστορικότερες πίστες στην Ευρώπη, το Spa-Freanchorchamps στο Βέλγιο, υποδέχεται έναν από τους επίσης ιστορικότερους αγώνες, τις 24 Ώρες. Συντονιστείτε live 

Ο αγώνας έκανε το ντεμπούτο του στο μακρινό 1924. Έκτοτε, συνεχίζει απτόητος κάθε χρόνο, αρχικά στη μεγάλη εκδοχή της πίστας με τα 15 χιλιόμετρα και από το 1979 και εντεύθεν στη σύγχρονη μορφή της, των 7 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας διοργανώνεται στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Blancpain Endurance Series και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ήδη εν εξελίξει με τις υπέροχες κατασκευές της κατηγορίας FIA GT3 και GT3 Cup. 

Τα Mercedes-AMG, Lamborghini Huracan, Porsche GT3, Audi R8, Ferrari 488, Nissan GT-R, McLaren 650S, BMW M6, Acura Honda NSX και τα άλλα «τέρατα» της αυτοκίνησης, μια κατηγορία που πολύ μας αρέσει, θα είναι σε δράση για τις επόμενες πολλές ώρες, μέχρι και αύριο το απόγευμα.

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

100 Χρόνια Bentley. Ένα μαγικό event στη βρετανική εξοχή

Ένας Αιώνας Μοναδικότητας. Για Τα 100 Χρόνια Bentley. Ήμασταν Εκεί

Τα σχολεία άνοιξαν. Δώσε τη σωστή εκκίνηση για ασφάλεια στο δρόμο

Tι πρέπει να θυμάσαι κάθε φορά που συναντάς σχολείο ή σχολικό; Η ασφάλεια στο δρόμο είναι το ζητούμενο. Είτε έχεις παιδί είτε δεν έχεις

Μικρά αυτοκίνητα υπό απειλή. Ποια είναι;

«Ένα μικρό αυτοκίνητο οφείλει να είναι φτηνό. Αλλιώς δεν θα πουλήσει. Τα περιθώρια είναι πολύ στενά στα μίνι αυτοκίνητα. Μερικές φορές και στα υπερμίνι»

DS 3 Crossback. Γενναιότητα σε ελληνική άσφαλτο

To DS 3 Crossback λέει πως «θέλει να αναδείξει τη δουλειά των καλύτερων τεχνιτών της βιομηχανίας». Δεν το ακούς συχνά αυτό στη σημερινή, παγκοσμιοποιημένη και πολλάκις κοπιαρισμένη αυτοκινητοβιομηχανία

Το Hyundai i10 και η επιμονή στην μικρή κατηγορία

Το Hyundai i10 έρχεται φρέσκο και πολλά υποσχόμενο σε μία κατηγορία όπου άλλοι κατασκευαστές σκέφτονται να αποχωρήσουν

Το ρεκόρ της Taycan στο Nürburgring

Το νέο ρεκόρ για ηλεκτροκίνητα σεντάν, λίγες ημέρες πριν την παγκόσμια παρουσίαση της Porsche Taycan