Πυρετός το Σαββατόβραδο. Οι 24 Ώρες του Spa συμβαίνουν τώρα (live stream)

Μια από τις ιστορικότερες πίστες στην Ευρώπη, το Spa-Freanchorchamps στο Βέλγιο, υποδέχεται έναν από τους επίσης ιστορικότερους αγώνες, τις 24 Ώρες. Συντονιστείτε live 

Ο αγώνας έκανε το ντεμπούτο του στο μακρινό 1924. Έκτοτε, συνεχίζει απτόητος κάθε χρόνο, αρχικά στη μεγάλη εκδοχή της πίστας με τα 15 χιλιόμετρα και από το 1979 και εντεύθεν στη σύγχρονη μορφή της, των 7 χιλιομέτρων.

Ο αγώνας διοργανώνεται στα πλαίσια του Πρωταθλήματος Blancpain Endurance Series και την ώρα που γράφονται αυτές οι γραμμές είναι ήδη εν εξελίξει με τις υπέροχες κατασκευές της κατηγορίας FIA GT3 και GT3 Cup. 

- Διαφήμιση-

Τα Mercedes-AMG, Lamborghini Huracan, Porsche GT3, Audi R8, Ferrari 488, Nissan GT-R, McLaren 650S, BMW M6, Acura Honda NSX και τα άλλα «τέρατα» της αυτοκίνησης, μια κατηγορία που πολύ μας αρέσει, θα είναι σε δράση για τις επόμενες πολλές ώρες, μέχρι και αύριο το απόγευμα.

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει