Πώς να οδηγήσεις ένα Suzuki Swift Sport σαν πισωκίνητο

Post date:

Author:

Category:

Δεν μπορείς να έχεις οδηγικό fun με ένα εμπρσθιοκίνητο; Ο Oliver Amon, ο 25χρονος drifter, δείχνει ότι αρκεί ένα Suzuki Swift Sport για να αλλάξεις γνώμη

Ο Amon Oliver, γεννήθηκε πριν 25 χρόνια στην Ουγγαρία, οδηγεί, όπως λέει ο ίδιος, από τα 3 του και τα τελευταία χρόνια συμμετέχει ως επαγγελματίας drifter με μια “custom” Mercedes C600 V12 Turbo.

Amon Oliver

Εδώ, όμως, δίνει ένα άλλο, εμπροσθιοκίνητο ρεσιτάλ με ένα απλό Suzuki Swift Sport μόλις 140 ίππων που το κάνει να δείχνει «σαν πισωκίνητο». Μεταφορές βάρους, άψογο κοντρόλ και μεγάλες γωνίες ολίσθησης. Ναι, γίνεται. 

Φυσικά, μιας και το έφερε το θέμα, άλλο πράγμα η πλαγιολίσθηση και άλλο η υπερστροφή ισχύος. Η πρώτη γίνεται (και) με εμπροσθιοκίνητο. Η δεύτερη, απαραιτήτως, με πισωκίνητο. Ή δυνατό τετρακίνητο.

Αν, λοιπόν, σας άνοιξε η όρεξη για περισσότερο, πραγματικό «παντιλίκι», απολαύστε τον Amon Oliver και με την αγωνιστική, ντριφτάδικη Mercedes.

Photo: Oliver Amon

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει