Το Gymkhana 2020, το Subaru STI και το βίντεο των 4,0 εκ. προβολών

Post date:

Author:

Category:

Με ένα εντυπωσιακό, ως συνήθως, Gymkhana 2020 τελειώνει η χρονιά όπου ο διάδοχος του Κεν Μπλοκ, τρελο-Τράβις Παστράνα, απογειώνει το Subaru των 862 ίππων. Μαζί και τις προβολές στο Tube όπου μέσα σε δύο ημέρες έχει ξεπεράσει τις 4,0 εκ. προβολές

Gymkhana 2020

Χαμηλές πτήσεις στο Gymkhana 2020. Αν και στο συγκεκριμένο επεισόδιο το Subaru ίπταται και από ψηλά


Για περισσότερο από μία δεκαετία ο Κεν Μπλοκ είχε αντίπαλο τον Τράβις Παστράνα σε αγώνες και events του motorsport

Πλέον, στο Gymkhana 2020, τη θέση του οδηγού έχει αναλάβει ο δεύτερος με το όνομα του πρώτου να υπάρχει στους τίτλους τέλους καθώς ο Μπλοκ έχει το γενικό πρόσταγμα της παραγωγής.

Μηχανολογικός πρωταγωνιστής το Subaru WRX STI των 862 ίππων, ένα τέρας χωρίς περιορισμούς, μέσα στο πνεύμα των δραστηριοτήτων της Subaru USA.


Subaru Launch Control

Τι έχει το μενού του Gymkhana 2020

Θα δείτε τα κλασικά ντόνατς -ίσως περισσότερα απ’ όσα χρειάζονται ακόμα και σε ένα τέτοιου είδους show- αλλά και μερικά πραγματικά γρήγορα περάσματα ακριβείας του Παστράνα.

Πακέτο με τις εντυπωσιακές πτήσεις που ανέκαθεν αποτελούσαν βούτυρο στο ψωμί του Τράβις, ενός ανθρώπου που ο εγκέφαλός του ξέρει να ζει μόνο για τον ίλιγγο, το ρίσκο και το ακραίο. Το βίντεο, ως συνήθως, σκίζει στις προβολές. Με περισσότερες από 4,0 εκατομμύρια, τουλάχιστον μέχρι να γραφτούν αυτές οι γραμμές. Και έχει και συνέχεια


Subaru Impreza WRX

Photo: subaru.usa

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει