Το Peugeot 208 Rally4 και οι νέοι, ταλαντούχοι οδηγοί (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Το προσθιοκίνητο όπλο της Peugeot με τους 208 ίππους, τα 290 Nm ροπής, το 3-κύλινδρο μοτέρ των 1,2 λίτρων και το 5-άρι σειριακό της Sadev είναι ο πρωταγωνιστής στο αντίστοιχο Cup

Peugeot 208 R4

Η κατηγορία R2 έχει πλέον μετονομαστεί σε Rally4, το ελάχιστο βάρος είναι στα 1,080 kg και το 208 Rally4 εκφράζει την προσπάθεια της Peugeot Sport προς τους νέους, ορεξάτους οδηγούς


Σε αντίθεση με το προηγούμενο 208 R2 που ήταν 1,6, 4-κύλινδρο και ατμοσφαιρικό, το 208 Rally4 υπηρετεί το δρόμο του downsizing

Μείον ένας κύλινδρος, μικρότερη χωρητικότητα, μαζί όμως με μεγαλύτερη τουρμπίνα και αυξημένη ισχύ.

Το “Peugeot Cup” ξεκίνησε με ένα ημερολόγιο αγώνων που περιλαμβάνει αγώνες σε άσφαλτο και χώμα.

Ουσιαστικά είναι η φόρμουλα προώθησης της Peugeot για το «σκαλοπάτι» προς νέους οδηγούς που θέλουν να ξεκινήσουν καριέρα στους αγώνες

Το 208 Rally4 πρόκειται να ανταγωνιστεί στην κορυφαία κατηγορία για αυτοκίνητα στην κατηγορία κίνησης στους δύο τροχούς. 

Σύμφωνα με τη μακροχρόνια φήμη του για τον εντοπισμό ταλαντούχων νέων οδηγών, το πρώτο μισό της σεζόν 2021 του 208 Rally Cup France ήταν απίστευτα ανταγωνιστικό, όπου το παραμικρό λάθος αποδείχθηκε κοστοβόρο.

Το νέο σύστημα πόντων που έχει θεσπίσει η Peugeot Sport, όπου τα βραβεία πηγαίνουν στους πέντε πρώτους σε κάθε κατηγορία, διασφαλίζει ότι οι ανταγωνιστές παραμένουν σε ανταγωνισμό για τους τίτλους που απονέμονται στο τέλος της σεζόν. 

Αυτό είναι ένα από τα βίντεο που κυκλοφορούν με το 208 Rally4 εν δράσει.


Peugeot 208 Άρια Χριστοπούλου

Να η ευκαιρία

Η δημιουργία του 208 Rally Cup United παρείχε σε όλους τους αγωνιζόμενους που συμμετείχαν σε ένα εθνικό Κύπελλο τη δυνατότητα να λάβουν μέρος σε άλλη σειρά στο εξωτερικό, χωρίς να πληρώσουν επιπλέον για τη συμμετοχή τους.

Η στρατηγική αυτή προσφέρει στους οδηγούς 208 Rally Cup την ευκαιρία να διαγωνιστούν σε νέους δρόμους σε ένα βελτιστοποιημένο πλαίσιο. 

Έχοντας δοκιμαστεί στον ανταγωνισμό σε ένα εύρος συγκεκριμένων, δύσκολων δρόμων-είτε ως μέρος των διαφημιστικών project, είτε σε κατηγορίες με κίνηση στους δύο τροχούς σε άλλα ράλι- το 208 Rally4 εμφανίζεται σταθερά στην κορυφή με τους οδηγούς, σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση, να αισθάνονται σίγουροι και άνετοι στο αυτοκίνητο. 


Peugeot 106 Rallye Τροχοί

Info/Photo: peugeot.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει