Top 50: Τα καλύτερα προσπεράσματα στην F1

Post date:

Author:

Category:

Όλη η ιστορία στη Formula 1 είναι το προσπέρασμα. Εκεί είναι όλο το σασπένς και το θέαμα αφ’ ης στιγμής τα μονοθέσια στρίβουν σε «ράγες». Αυτά είναι τα 50 καλύτερα. Δείτε το video πριν το «κατεβάσει» η Google

Ανάμεσά τους θα δεις την αξέχαστη μονομαχία του Villeneuve με τον Arnoux, το απίστευτο προσπέρασμα του Mika Häkkinen στον Schumacher στο Spa, τα αλλεπάληλλα του Ayrton Senna στο βρεγμένο Donington του ’93 που, όπως γράφαμε, ανήκει στους πιο εμβληματικούς αγώνες της F1, και άλλα 47 στιγμιότυπα.

Το »casting» έχει κάνει ο γνωστός YouTuber, ο Antti, ο οποίος κατά καιρούς έχει «εντιτάρει» μερικά πραγματικά ξεχωριστά videο – μέχρι, τουλάχιστον, να του τα «κατεβάσει» η Google καθώς χρησιμοποιεί πλάνα για τα οποία δεν έχει τα πνευματικά δικαιώματα.

Μάλλον αξίζει να δείτε κι αυτό πριν συμβεί το ίδιο.

Photo: f1.com

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

4Drivers Team
4Drivers Team
«Η ζωή είναι πολύ μικρή για να οδηγείς βαρετά αυτοκίνητα» είναι το motto του 4Drivers. Φροντίζουμε να το θυμόμαστε. Οδηγούμε, διαβάζουμε, χανόμαστε στον ψηφιακό ωκεανό, ονειρευόμαστε το αυτοκίνητο με το οποίο θα «κλείσουμε» ως οδηγοί και ανταλάσσουμε απόψεις χωρίς να ανήκουμε σε καμία μπράντα, σε κανένα «στρατόπεδο». Μόνο ελευθερία γνώμης και σεβασμός για το σωστό, καλοσχεδιασμένο αυτοκίνητο απ' όπου και αν προέρχεται. Στο ενδιάμεσο όλων των παραπάνω, υποτίθεται πως γράφουμε κείμενα. Just Journalism.

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»

Υπερβολικά ηδονιστικό. Για το Miami του ’90

Αυτοκίνητα με γωνίες που μπορούσαν να σουβλίσουν αμνοερίφια, bodybuilders, ηδονισμός και ναρκωτικά. Το Miami της δεκαετίας του ’90 ξαναζεί μέσα από τις σελίδες ενός νέου βιβλίου

Έχουμε καύσωνα. Αλλά πόσους βαθμούς έχει μέσα το αυτοκίνητό σου;

Αν δεν έχετε κλειστό γκαράζ, ακόμα και μία απλή ηλιοπροστασία κάνει τη δουλειά της