Αγγελία που χαζεύουμε αυτή την εβδομάδα: VW Polo ''WRC''

Post date:

Author:

Category:

VW Polo ''WRC'' for sale

 

Έχει τα αυτοκόλλητα του Ogier στο πλαϊνό παράθυρο. Την εμφάνιση ενός WRC. Αλλά σκόπιμα έχουμε στον τίτλο το αρτικόλεξο σε εισαγωγικά

Η αγγελία με το »Polo WRC του Ogier» κάνει ήδη το γύρο του διαδικύου. Ο τίτλος πουλάει. Kαι η εμφάνιση πείθει. Όπως το ίδιο κάνουν και τα προσεγμένα specs που παρατίθενται παρακάτω. Αλλά δεν είναι. Γιατί, απλώς, δεν μπορείς να ελπίζεις πως με €45.000 μπορείς να αποκτήσεις το »όπλο» του παγκόσμιου πρωταθλητή.

 

Όπως και να ΄χει, πάντως, φαίνεται να είναι ένα δυνατό και προσεγμένο τετρακίνητο »κολάζ» με μοτέρ από Evo 8 και άλλα ενδιαφέροντα καλούδια. Αλλά όχι και »WRC», όπως περιγράφει η αγγελία του eBay.

 

#Tα specs

Built from a mint condition Polo shell

Engine is Evo 8 supplied by Gary at CCP producing 350 bhp

Gearbox is an Evo 8 standard 5 speed UK

Diff is a non active supplied by CCP

 

Evo 8 four wheel drive system

Struts supplied by D2 Racing

Brake Calipers from Evo 8 refurbished

Standard Evo 8 Fuel Tank

Loom from Bremax includes Race Technology Race 2 Display

Stainless Exhaust from Cybox

Seats and belts supplied by Cobra

Braided hoses throughout

Flock Dash

Perspex

 

Mπορείτε να δείτε την αγγελία εδώ

 

#Διάβασέ το: VW Polo 1.0 TSI. Η δημοσιογραφική παρουσίαση

Photo: eBay

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Μιχάλης Λάμπρου
Μιχάλης Λάμπρου
Θήτευσε σε ιαπωνικά σεντάν (του μπαμπά). Στη συνέχεια ανακάλυψε την τέχνη τού να περπατά αθόρυβα, σαν τη γάτα τη νύχτα, και να παίρνει τα κλειδιά (του μπαμπά). Γράφει εξ αποστάσεως για το 4D (επαρχία, γαρ) και θέλει να μετακομίσει Αθήνα για να οδηγεί περισσότερα δημοσιογραφικά. Αν τον αφήσει ο μπαμπάς. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν μόνο τα «μαμά».

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»

Υπερβολικά ηδονιστικό. Για το Miami του ’90

Αυτοκίνητα με γωνίες που μπορούσαν να σουβλίσουν αμνοερίφια, bodybuilders, ηδονισμός και ναρκωτικά. Το Miami της δεκαετίας του ’90 ξαναζεί μέσα από τις σελίδες ενός νέου βιβλίου

Έχουμε καύσωνα. Αλλά πόσους βαθμούς έχει μέσα το αυτοκίνητό σου;

Αν δεν έχετε κλειστό γκαράζ, ακόμα και μία απλή ηλιοπροστασία κάνει τη δουλειά της