Έτοιμα προς ενοικίαση τα BMW M2 της AC Schnitzer. Κοπιάστε

Post date:

Author:

Category:

Η περίοδος των trackdays σε όλη την Ευρώπη έχει ξεκινήσει και τα νέα BMW M2 (G87) που δημιουργήθηκαν από τη συνεργασία της AC Schnitzer με την RSR Nürburg GmbH «άνοιξαν» και σας περιμένουν

Τα δύο BMW M2 με κλασικό φόντο το Νίρμπουρκρινγκ. Γίνεται και στην πίστα του Σπα, αν προτιμάτε. Δε θα τα χαλάσουμε εκεί


Πάρτε ιδέες. Αν σας αρέσει το τελευταίας γενιάς η AC Schnitzer ξέρει τον τρόπο να το κάνει ακόμα καλύτερο. Ως γνωστόν, ο οίκος αντιπροσωπεύεται στην Ελλάδα εδώ και δεκαετίες από τη Σπανός Group και έχει όλη τη «σουίτα» των αναβαθμίσεων

Εν προκειμένω, σε Γερμανία και Βέλγιο, ο γνωστός οίκος συνεργάστηκε με την επίσης γνωστή RSR Nürburg GmbH που πλαισίωσε το στόλο των ενοικιαζόμενων αυτοκινήτων της με τα δυνατά G87.

Οι αναβαθμίσεις

Σύμφωνα με την επίσημη ενημέρωση που λάβαμε, τα δύο BMW M2 Tracktools της RSR ντύθηκαν με αεροδυναμικά βοηθήματα AC Schnitzer που βελτιώνουν συνολικά την απόδοση του αυτοκινήτου.

Στο εμπρός μέρος διαθέτουν ένα χαμηλό spoiler, αλλά και πτερύγια στους πλαϊνούς αεραγωγούς του προφυλακτήρα. Πίσω οι αλλαγές είναι ακόμα πιο έντονες, μια μεγάλη αεροτομή από ανθρακονήματα, που διαθέτει και «Gurney flap», και έναν εντυπωσιακό αεροδυναμικό διαχύτη να πλαισιώνει τις ανθρακονημάτινες απολήξεις της εξάτμισης, που έχουν διάμετρο 110 mm

Από τη γκάμα των ζαντών της AC Schnitzer επιλέχθηκαν οι πεντάκτινες AC1 σε διαστάσεις 10×20″, οι οποίες συνδυάζονται με λάστιχα Michelin Pilot Sport Cup 2 σε διαστάσεις 285/30 R20, και φροντίζουν για το κράτημα της BMW M2, σε συνδυασμό με μια αγωνιστική ανάρτηση της KW


Kévin Estre αγώνες αντοχής

Στο εσωτερικό

Το περιβάλλον του οδηγού έχει αναβαθμιστεί αισθητικά με πεντάλ, footrest και αλουμινένιο κάλυμμα για το χειριστήριο του iDrive από την AC Schnitzer, ενώ η υπόλοιπη καμπίνα παραπέμπει σε αγωνιστικό αυτοκίνητο χάρη στα σταθερά bucket καθίσματα, τις ζώνες 4 σημείων και το roll bar.

Όλα τα παραπάνω μπορεί να τα απολαύσει κάθε οδηγός, νοικιάζοντας κάποια από τα δύο BMW M2 Tracktools της RSR για να τα οδηγήσει στον δρόμο, ή στις πίστες του Nürburgring και του Spa-Francorchamps.

Φυσικά, κάθε κάτοχος BMW M2 μπορεί να επιλέξει τα βελτιωτικά αξεσουάρ της AC Schnitzer για να διαμορφώσει και το δικό του ακριβώς έτσι.

Info / Photo: spanos.sa


BMW M2 δοκιμή

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει