Οι ωραιότερες εικόνες απ' το φετινό Mille Miglia

Post date:

Author:

Category:

mille miglia 2017

 

Η αναβίωση του ιστορικού αγώνα Mille Miglia είναι κάθε χρόνο μια automotive γιορτή. Αυτές είναι μερικές απ΄ τις πιο όμορφες εικόνες του διεθνούς φήμης φωτογράφου κλασικών αυτοκινήτων, Remi Dargegen

Απαστράπτοντα, μοναδικά κομμάτια, σπάνιες κατασκευές και μια χαρούμενη ατμόσφαιρα συνθέτoυν το περιβάλλον του Mille Miglia. Το οποίο, ως γνωστόν, είναι περισσότερο, πλέον, ένας αγώνας συμμετοχών που απολαμβάνουν την έκθεση μοναδικών αυτοκινήτων στο κοινό με φόντο τους ιταλικούς δρόμους.

mille miglia 2017

 

porsche classic

 

mille miglia

 

mille miglia race

 

italy mille miglia

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Ο Remi Dargegen, ο Γάλλος φωτογράφος, που ειδικεύεται στο να αποτυπώνει τις μοναδικές classic κατασκευές για μερικά απ΄τα σημαντικότερα έντυπα και sites (Octane, Classic Car, Classic Driver) ήταν, φυσικά, εκεί για να απαθανατίσει την ομορφιά σε μέταλλο.

 

 

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Μιχάλης Λάμπρου
Μιχάλης Λάμπρου
Θήτευσε σε ιαπωνικά σεντάν (του μπαμπά). Στη συνέχεια ανακάλυψε την τέχνη τού να περπατά αθόρυβα, σαν τη γάτα τη νύχτα, και να παίρνει τα κλειδιά (του μπαμπά). Γράφει εξ αποστάσεως για το 4D (επαρχία, γαρ) και θέλει να μετακομίσει Αθήνα για να οδηγεί περισσότερα δημοσιογραφικά. Αν τον αφήσει ο μπαμπάς. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν μόνο τα «μαμά».

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»

Έχουμε καύσωνα. Αλλά πόσους βαθμούς έχει μέσα το αυτοκίνητό σου;

Αν δεν έχετε κλειστό γκαράζ, ακόμα και μία απλή ηλιοπροστασία κάνει τη δουλειά της

Υπερβολικά ηδονιστικό. Για το Miami του ’90

Αυτοκίνητα με γωνίες που μπορούσαν να σουβλίσουν αμνοερίφια, bodybuilders, ηδονισμός και ναρκωτικά. Το Miami της δεκαετίας του ’90 ξαναζεί μέσα από τις σελίδες ενός νέου βιβλίου