Ηδονοβλεψία και πόνος στο Mille Miglia (vid)

Post date:

Author:

Category:

»Φεραρικά», πλήθος από AMG, κλασικά και άλλα ωραία. Εκτός απ΄το ατύχημα…

Πριν λίγες μέρες (18-21 Μαΐου) ολοκληρώθηκε το φετινό Mille Miglia. Οι συμμετοχές των κλασικών είχαν, και για λόγους ιστορικότητας σε σχέση με το θρυλικό αγώνα, την πρωτοκαθεδρία της επικοινωνίας απ΄την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα.

Ωστόσο, δεν λείπουν απ΄το Tube τα videos από enthusiasts που παρακολουθούν τον »αγώνα» με τις συμμετοχές των supercars, των Mercedes AMG, των »Φεραρικών» και νεότερων κατασκευών που κλέβουν την παράσταση.

Μαζί με την υπερπαραγωγή δεν λείπουν όμως και τα απρόοπτα, όπως το ατύχημα το οποίο συνέβη με μια Ferrari 458 και ένα Fiat 500L όπου η οδηγός του τελευταίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ενώ το ζευγάρι απ΄την κατεστραμένη Ferrari υπέστη μικρότερες κακώσεις.

[Διάβασέ το: Εκεί που σκαλίζουν τις Bugatti]

Ανεξάρτητα απ’ αυτό, τα Ferrari είχαν τη δική τους »παράσταση» με F40 και άλλα εξωτικά να κοσμούν τη διαδρομή από την Πάντοβα, όσο η τροχαία άφηνε δρόμους ανοιχτούς για τα ηδονοβλεπτικά περάσματας.

Photo: effspothttps://www.youtube.com/watch?time_continue=443&v=f4yAATqhphg

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»