Ηδονοβλεψία και πόνος στο Mille Miglia (vid)

Post date:

Author:

Category:

”Φεραρικά”, πλήθος από AMG, κλασικά και άλλα ωραία. Εκτός απ΄το ατύχημα…

Πριν λίγες μέρες (18-21 Μαΐου) ολοκληρώθηκε το φετινό Mille Miglia. Οι συμμετοχές των κλασικών είχαν, και για λόγους ιστορικότητας σε σχέση με το θρυλικό αγώνα, την πρωτοκαθεδρία της επικοινωνίας απ΄την επίσημη ιστοσελίδα του αγώνα.

Ωστόσο, δεν λείπουν απ΄το Tube τα videos από enthusiasts που παρακολουθούν τον ”αγώνα” με τις συμμετοχές των supercars, των Mercedes AMG, των ”Φεραρικών” και νεότερων κατασκευών που κλέβουν την παράσταση.

Μαζί με την υπερπαραγωγή δεν λείπουν όμως και τα απρόοπτα, όπως το ατύχημα το οποίο συνέβη με μια Ferrari 458 και ένα Fiat 500L όπου η οδηγός του τελευταίου μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο σε σοβαρή κατάσταση ενώ το ζευγάρι απ΄την κατεστραμένη Ferrari υπέστη μικρότερες κακώσεις.

[Διάβασέ το: Εκεί που σκαλίζουν τις Bugatti]

Ανεξάρτητα απ’ αυτό, τα Ferrari είχαν τη δική τους ”παράσταση” με F40 και άλλα εξωτικά να κοσμούν τη διαδρομή από την Πάντοβα, όσο η τροχαία άφηνε δρόμους ανοιχτούς για τα ηδονοβλεπτικά περάσματας.

Photo: effspothttps://www.youtube.com/watch?time_continue=443&v=f4yAATqhphg

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει