Προσεχώς: τα απίστευτα αγωνιστικά στις 12 Ώρες του Sebring (video)

Post date:

Author:

Category:

Αυτοκίνητα-θρύλοι αναμένεται να εμφανιστούν στην πίστα του Sebring, από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 3 Δεκεμβρίου. Αυτό είναι το trailer που βγήκε στον »αέρα»

Οι αγωνιστικές ομάδες θα περιλαμβάνουν τα πάντα, από τα Porsche 911 ως τους Βετεράνους του Le Mans και της Formula One, με την πρώτη ομάδα να παίρνει την πράσινη σημαία την Παρασκευή το απόγευμα και να προβλέπονται αγώνες διάρκειας μιας ώρας επί τέσσερις φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η δράση δεν θα σταματήσει στη διάρκεια της νύχτας και ο χώρος, η πίστα του Sebring, έχει τη δική του ιστορία. Αρχικά, λειτούργησε ως αεροπορική βάση, από τον Ιανουάριο του 1942 ως το Δεκέμβριο του 1945.

Η πρώτη του χρήση για αγώνες αυτοκινήτου έγινε πέντε χρόνια αργότερα, το Δεκέμβριο του 1950, ενώ οι 12 Ώρες του Sebring ξεκίνησαν το 1952 από τον Alec Ulmann, που ήξερε να μετατρέπει τους αγώνες σε εμπορικό προϊόν.

Το video είναι ενδεικτικό της ατμόσφαιρας.

Photo: YouTube

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Μιχάλης Λάμπρου
Μιχάλης Λάμπρου
Θήτευσε σε ιαπωνικά σεντάν (του μπαμπά). Στη συνέχεια ανακάλυψε την τέχνη τού να περπατά αθόρυβα, σαν τη γάτα τη νύχτα, και να παίρνει τα κλειδιά (του μπαμπά). Γράφει εξ αποστάσεως για το 4D (επαρχία, γαρ) και θέλει να μετακομίσει Αθήνα για να οδηγεί περισσότερα δημοσιογραφικά. Αν τον αφήσει ο μπαμπάς. Όσον αφορά τα αυτοκίνητα, του αρέσουν μόνο τα «μαμά».

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»

Έχουμε καύσωνα. Αλλά πόσους βαθμούς έχει μέσα το αυτοκίνητό σου;

Αν δεν έχετε κλειστό γκαράζ, ακόμα και μία απλή ηλιοπροστασία κάνει τη δουλειά της

Υπερβολικά ηδονιστικό. Για το Miami του ’90

Αυτοκίνητα με γωνίες που μπορούσαν να σουβλίσουν αμνοερίφια, bodybuilders, ηδονισμός και ναρκωτικά. Το Miami της δεκαετίας του ’90 ξαναζεί μέσα από τις σελίδες ενός νέου βιβλίου