Προσεχώς: τα απίστευτα αγωνιστικά στις 12 Ώρες του Sebring (video)

Post date:

Author:

Category:

Αυτοκίνητα-θρύλοι αναμένεται να εμφανιστούν στην πίστα του Sebring, από τις 30 Νοεμβρίου ως τις 3 Δεκεμβρίου. Αυτό είναι το trailer που βγήκε στον ”αέρα”

Οι αγωνιστικές ομάδες θα περιλαμβάνουν τα πάντα, από τα Porsche 911 ως τους Βετεράνους του Le Mans και της Formula One, με την πρώτη ομάδα να παίρνει την πράσινη σημαία την Παρασκευή το απόγευμα και να προβλέπονται αγώνες διάρκειας μιας ώρας επί τέσσερις φορές μέσα στο Σαββατοκύριακο.

Η δράση δεν θα σταματήσει στη διάρκεια της νύχτας και ο χώρος, η πίστα του Sebring, έχει τη δική του ιστορία. Αρχικά, λειτούργησε ως αεροπορική βάση, από τον Ιανουάριο του 1942 ως το Δεκέμβριο του 1945.

Η πρώτη του χρήση για αγώνες αυτοκινήτου έγινε πέντε χρόνια αργότερα, το Δεκέμβριο του 1950, ενώ οι 12 Ώρες του Sebring ξεκίνησαν το 1952 από τον Alec Ulmann, που ήξερε να μετατρέπει τους αγώνες σε εμπορικό προϊόν.

Το video είναι ενδεικτικό της ατμόσφαιρας.

Photo: YouTube

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει