Η μέρα που ο Damon Hill έκανε το συνοδηγό του να ξεράσει. Μπλιαχ

Post date:

Author:

Category:

Μέσα σε μια Mercedes SL 55 AMG. Υπεράνετος, χαλαρός, με ένα δημοσιογράφο που ήθελε να ζήσει την εμπειρία με έναν οδηγό της F1

Πεδίο δοκιμής η κλειστή διαδρομή του Millbrook (αξίζει να δείτε την υπερσύγχρονη υποδομή εδώ), εκεί που συχνά πυκνά έχουμε δει δημοσιογράφους του βρετανικού ειδικού Τύπου να δοκιμάζουν press cars. Ε, σειρά είχε η τότε εμφανιζόμενη Mercedes SL 55 AMG και, βέβαια, το γνωστό »γιαμπ» που απογειώνει το όχημα αν έρχεσαι με »πολλά».

Ο δημοσιογράφος-παρουσιαστής που καθόταν δίπλα στον Damon Hill (το όνομά του είναι Dominic Littlewood με θητεία στο BBC και το Channel 5), φαίνεται πως δεν είχε προηγούμενη εμπειρία από μια γρήγορη βόλτα. 

Ας πρόσεχε…

Photo: Google

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf. Για τη μάνα σου

Η απαγορευμένη διαφήμιση του Golf πυροδότησε το ίντερνετ. Δεν έχει να κάνει με το αυτοκίνητο. Έχει να κάνει με τη μάνα μου, τη δική σου, τις μελλοντικές

Texting: 21 μέτρα ρίσκου. Πόσο αξίζουν τα μηνύματα;

Κόφ'το, κλείσ' το, άσ' το για αργότερα το κινητό. Υπακοή και σεβασμός απ΄όλους μας, ειδικά τους σκεπτόμενους Πραγματικούς Οδηγούς που οφείλουν να θέτουν το παράδειγμα. 21 μέτρα ρίσκου είναι πολλά

Ο Τζέιμς Χαντ του καλοκαιριού

«Μόλις 45 χρόνια πρόλαβε να ζήσει ο Χαντ. Ήταν αρκετά για να τα κάνει όλα. Να κυνηγήσει το όνειρό του οδηγώντας στο απώγειο του σπορ, τη Φόρμουλα 1. Αλλά και να κοιμηθεί με περισσότερες από 5.000 γυναίκες»

Ford Ranger Raptor. Bad ass με καρότσα

«Η εμπειρία με το Ford Ranger Raptor ήταν ικανή να σε κάνει να βλέπεις ένα pick-up ως κύριο αυτοκίνητο. Αδρεναλίνη με καρότσα. Δεν σου τυχαίνει και κάθε μέρα»

Καθαρόαιμη Lancia Rally 037

Το αυτοκίνητο-σταθμός πουλήθηκε έναντι €770.000...

Γιατί δεν βλέπεις συχνά τις Lotus στο δρόμο;

«Όσο και να γκρινιάζουμε πως θέλουμε αγνά και παρθένα driver's car, όταν έρθει η ώρα να βγουν τα χρήματα απ' την τσέπη βγαίνει ο πιο ασφαλής εαυτός μας στην επιφάνεια. Ελαχίστων εξαιρουμένων. Κάποιων τολμηρών με Lotus, για παράδειγμα»