Θες McLaren; Γίνε YouTuber

Post date:

Author:

Category:

Στην έκθεση της Γενεύης παρουσιάστηκε στο περίπτερο της McLaren. Έδωσε την επιταγή. Και αγόρασε τη νέα 720S. Επάγγελμα YouTuber. Λέγεται JWW και κάνει τη δουλειά που λίγα χρόνια πριν θα αποτελούσε ανέκδοτο.

Κάτι αλλάζει στον επαγγελματικό προσανατολισμό. Και είναι το ”χωράφι” των new media που το κάνει εύφορο. Είναι η δυνατότητα του να έχεις ένα κανάλι στο Tube, να μοιράζεις το πάθος σου και να γίνεσαι πλούσιος.

Ο εν λόγω κύριος μέσα σε μόλις 12 μήνες άνοιξε το δικό του, πιθανόν είχε τη δυνατότητα για πρόσβαση σε αυτοκίνητα που όλοι οι φίλοι του αυτοκινήτου θέλουμε να χαζοβλέπουμε σκρολάροντας σε videos, μιλάει την αγγλική (που είναι το ”διαβατήριο” για όποια δουλειά με αποδέκτη το παγκόσμιο κοινό) και μόλις αγόρασε τη δικιά του, ”κούτα” 720S. Αν αναρωτιέστε, τόσοι είναι οι παραγόμενοι ίπποι του νέου supercar της McLaren.

- Διαφήμιση-

Μαζί μ’ αυτόν, υπάρχουν κι άλλοι. Όπως, για παράδειγμα, ο Shmee 150, ένας πρώην άσημος εκπαιδευτής σκι που μέσα απ΄τα, μάλλον απλοϊκά, videos στο κανάλι του στο Tube έγινε διάσημος και απέκτησε το δικό του στόλο από supercars.

Και μετά άντε να πείσεις το γιο σου να κάτσει να διαβάσει για το σχολείο. 

Photo: JWW

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει