Αυτές είναι οι προσφορές της Citroën μέχρι τις 29 Φεβρουαρίου

Post date:

Author:

Category:

Η νέα γενιά SUV, το C3 AIRCROSS και το C5 AIRCROSS είναι διαθέσιμα με τις προνομιακές προσφορές της Citro­ën και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση

Προσφορές Citroën

Επίσης, τα υπόλοιπα μοντέλα της ανανεωμένης γκάμας της Citroën, το C1, το C3, το C4 CACTUS, το C4 Spacetourer, το Grand C4 Spacetourer, το C-Elysée, το νέο Berlingo και το Spacetourer διατίθενται με πληθώρα επιλογών απόκτησης, σε ειδικές τιμές και 5 χρόνια εργοστασιακή εγγύηση


Σύμφωνα με την ενημέρωση που λάβαμε από την εισαγωγική εταιρεία, «η Citroën δίνει τη δυνατότητα χρήσης ευέλικτων και άκρως δελεαστικών προγραμμάτων χρηματοδότησης για την απόκτηση  νέου αυτοκινήτου. Τα οποία, ανάλογα με το μοντέλο, προσφέρουν πολύ χαμηλή μηνιαία δόση με 0% προκαταβολή ή με το πλέον ανταγωνιστικό πακέτο της αγοράς, των 36 πραγματικά άτοκων δόσεων».

«Με τη νέα γκάμα αυτοκινήτων της Citroën ανακαλύπτετε την ομορφιά της περιπέτειας σε κάθε σας διαδρομή. Μπορείτε να διαπιστώσετε ό,τι όταν η απόλαυση εστιάζει στην οδήγηση, επιθυμείτε όλο και περισσότερες αφορμές για να χαρείτε όλα τα πλεονεκτήματα των μοντέλων της Citroën».

«Μοντέλα που σχεδιάστηκαν για να προσφέρουν μοναδική εμπειρία στον οδηγό και την απόλυτη άνεση Advance Comfort που μόνο η Citroën μπορεί να προσφέρει». 

Για περισσότερες πληροφορίες, επισκεφθείτε το επίσημο δίκτυο διανομέων Citroën ή την ιστοσελίδα Citroën Comfort Days.

Το πρόγραμμα Citroën Comfort Days ισχύει έως τις 29 Φεβρουαρίου 2020.


Οδηγώντας το DS 3 Crossback

Info/Photo: citroen.gr

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει