Η ξανθιά που ντριφτάρει. Αυτήν ψάχνουμε (video)

Post date:

Author:

Category:

Η ξανθιά που βλεπετε είναι το κορίτσι πίσω από το video του Ford Focus RS με το drift mode

η ξανθιά ντριφτάρει Focus RS

Η Prestin Persson δηλώνει επαγγελματίας οδηγός, κασκαντέρ, ζωόφιλη και οπαδός της περιπέτειας. Η σωστή ξανθιά


Η οδηγός που είχε χρησιμοποιήσει η επίσημη Ford όταν λάνσαρε το Ford Focus RS. Μαζί και μία απόδειξη πως μία πολύ όμορφη γυναίκα μπορεί να είναι και badass

Περί του τελευταίου έχουμε εμβαθύνει ως 4D -διαβάστε την τελείως υποκειμενική λίστα των badass αυτοκινήτων. «Κακών», δηλαδή, περιπτώσεων που υποδηλώνουν και άποψη του ιδιοκτήτη τους.

- Διαφήμιση-

Το θέμα μας, όμως, είναι η ξανθιά. Η Prestin φαίνεται να είναι βαθιά χωμένη στον αυτοκινητικό κόσμο της άλλης όχθης αφού αναρτά φωτό οδηγώντας Φεραρικά, αμερικανικά muscle cars αλλά και να ποζάρει στις κεντρικές εγκαταστάσεις της Ford. στο Michigan. όσο τα post της στο Instagram συνοδεύονται και με συμπαθητικές ατάκες.

Η ξανθιά η σωστή εντοπίστηκε στο σύντομο video που είχε βγάλει στο Tube η Ford Αμερικής με αφορμή το πολυζητημένο drifrt mode. Είναι το εξάρτημα που κάνει όλη τη διαφορά στο Focus RS. Η δυνατότητα πλαγιολίσθησης με βαθιά πατημένο το γκάζι για να υπερνικήσεις τη σοβαρή μηχανική πρόσφυση της τετρακίνησης.

Το drift mode στα επόμενα χρόνια εξελίχθηκε να είναι ένα must στοιχείο καθαρά οδηγοκεντρικών hot hatch. Πρόσφατο παράδειγμα; Η νέα Mercedes-AMG A45.

Την άποψη μας την ξέρετε: ό,τι «γυρνάει» είναι καλό. Μαζί και όσες κατέχουν την τέχνη. Ζήτω η ξανθιά που ξέρει τον τρόπο το σωστό.

Μπορείτε να ακολουθήσετε την Prestin Persson στο λογαριασμό της στο Instagram


Photo: Ford

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει