O Άκης με το μαύρο RS δεν είναι πια κοντά μας. Unfair

Post date:

Author:

Category:

Ήταν η είδηση της ημέρας σ’ όλα τα ελληνικά media. Η πτώση του ελικόπτερου στο Σχοινιά. Τον Άκη με το μαύρο Clio RS τον γνώρισα το Σάββατο. Λίγες μέρες μετά ο Άκης ήταν νεκρός. In memoriam

Σάββατο 17 Ιουνίου, ήταν η μέρα που από καιρό περίμενα. Θα είχα επιτέλους την ευκαιρία να οδηγήσω το Megane ΙΙ RS που πρόσφατα απέκτησα σε αγαπημένη διαδρομή, υιοθετώντας πλήρως το motto ”ο παράδεισος είναι (ακόμα) εδώ. Just drive…”

Η διαδρομή; Ναύπακτος-Ιτέα-Γραβιά με φόντο το μπλέ της θάλασσας που σύντομα εναλλάσσεται σε πυκνό ελατόδασος. Στο τέλος της διαδρομής, συνάντηση με τα μέλη του Renault Greek Club.

- Διαφήμιση-

Μια «τυχαία» σχέση με πολλά άτομα μέσα από το πληκτρολόγιο και τα avatar, η οποία ήθελα να μετουσιωθεί σε πρόσωπα και δεσμούς.  Είναι σημαντικό, θεωρώ, να συμμετέχεις σε ένα community με τεχνική κατάρτιση που παρέχει υψηλού επιπέδου πληροφόρηση. Γέρνει την πλάστιγγα στην αγορά.

Όλοι μας, φίλοι της αυτοκίνησης, χωρίς φανφάρες και δήθεν αλλά με μεγάλη αγάπη στο καλοστημένο σασί και τις διαδρομές χωρίς πολλές, αχρείαστες ευθείες.  ”Pure petrolheads inside” σκέφτηκα, όσο γνώριζα ένα-ένα τα μέλη με τα οποία τελικά είχα την αίσθηση ότι γνωριζόμασταν χρόνια!

Ανάμεσά τους ήταν κι ο Άκης. Οδηγούσε ένα πανέμορφο μαύρο Clio RS 3, το οποίο ζήλεψα. Τόσο, που ήταν το μόνο που έβγαζα φωτογραφίες παρά το ότι έχω απέχθεια στα μαύρα αυτοκίνητα.

Greek Renault club

 To μαύρο Clio RS του Άκη στο apex, σε ένα στιγμιότυπο απ΄το γαλλικό κονβόι. Το χάζευα καθώς περνούσε τα στροφιλίκια. Πού να φανταζόμασταν…

”ΜΟΛΩΝ ΛΑΒΕ” ήταν η φράση-tattoo που πρόσεξα στο εμφανώς γυμνασμένο του σώμα. Σα να προκαλούσε το χάρο.

Μετά από λίγες ώρες, μοιραστήκαμε την ίδια μπύρα. Η καλοσύνη και το χαμόγελό του,με έκαναν να τον νοιώσω γρήγορα δικό μου άνθρωπο και να πάρω το δρόμο της επιστροφής προσμένοντας την επόμενή μας συνάντηση, χαρούμενος που γνώρισα τα πρόσωπα πίσω από τα avatar.

Πριν μερικά χρόνια στην πίστα των Μεγάρων με το Clio. Ο Άκης εκτιμούσε την οδήγηση ως γνήσιος petrolhead

Μέχρι το πρωί της Παρασκευής 23ης Ιουνίου. Έρχεται μήνυμα… Άσχημο. Ο Άκης έφυγε από κοντά μας στη τελευταία του διαδρομή με το ψεκαστικό ελικόπτερο στο Σχοινιά. Ήταν η είδηση της ημέρας σε όλα τα media. Μόνο που για μας, για μένα ήταν ο Άκης με το μαύρο Clio

O Άκης δεν αντιστάθηκε σε μια εναέρια βόλτα, την οποία χάρηκε τόσο που τη μετέδιδε live μέσω fb.

Ο δεσμός έσπασε. Στις 26 Ιουνίου η Αττική γη υποδέχθηκε έναν από εμάς.

Ψέματα! Πολύ καλύτερο από εμάς.  

UNFAIR.    

Photo: Greek Renault Club / Βαγγέλης Μαραγκός

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Ίσως να σ’ αρέσει