Γιατί αυτός ο συλλέκτης Ferrari ήθελε ντε και σώνει ένα Ford GT; (βίντεο)

Post date:

Author:

Category:

Η ζωή είναι δύσκολη για τον David Lee, μεγιστάνα κοσμημάτων και γνωστό συλλέκτη Ferrari. Πώς θα προσέθετε και ένα Ford GT ως «αλλόθρησκο» στοιχείο στο εξωτικό του γκαράζ;

Ford GT

Μία ματιά στο γκαράζ του αρκεί για να αντιληφθεί κανείς το μέγεθος της οικονομικής δυνατότητας του κυρίου David Lee. Το Ford GT έπρεπε να προστεθεί στη λίστα


Γιατί τι μπορεί να περιμένει κάποιος όταν ήδη έχει Ferrari Enzo, F40, F50, LaFerrari αλά και μία F1 του Schumacher;

Τα «κουτάκια» από το Μαρανέλο φαίνεται πως είχαν κλείσει και ο συλλέκτης Ferrari χρειαζόταν εναγωνίως το επίσης σπάνιο Ford GT.

Κάπως έτσι έπεισε τη Ford να του πουλήσει ένα από αυτά τα μπλε οβάλ. Άλλωστε η κόντρα Ford vs Ferrari έχει ιστορικό και κινηματογραφικό υπόβαθρο. Ο Lee τη γνωρίζει και θέλει το δικό του επεισόδιο.Σπάνιο GT

Το μπλε GT που προστέθηκε στη συλλογή είναι στην έκδοση Carbon Series που είναι ακόμα πιο δυσεύρετη. Με ανθρακονημάτινες λεπτομέρειες και σχεδόν είκοσι κιλά ελαφρύτερη.

Τροχοί, μπουλόνια, εξάτμιση, όλα από τιτάνιο, λεπτότερο κάλυμμα κινητήρα και άλλα ωραία, αποκλειστικώς απευθυνόμενα σε βαθιές τσέπες. Πολύ βαθιές.

Άλλωστε ο γνωστός συλλέκτης Ferrari φιλοξενείται συχνά σε αφιερώματα αμερικανικών μίντια και είναι γνωστό πως η αυτοκρατορία κοσμημάτων που διαχειρίζεται αξίζει περί τα $300 εκ. ενώ η συλλογή του με τα Ferrari εκτιμάται στα $50 εκ

Διαβάζοντας επίσης το άρθρο από τους Los Angeles Times, διαπιστώνει πως ο κ. Lee έχει στο βάθος της συλλογής του και μερικές Rolls-Royce, Pagani, Porsche και Mercedes-Benz.

Ο ίδιος έχει ένα κανάλι στο YouTube, το Ferrari Collector David Lee, στο οποίο «ανέβασε» και το σχετικό βίντεο με το Ford GT, τον άνθρωπο που έστειλε η Ford Performance για να του παρουσιάσει το αυτοκίνητο αλλά και το Rolex GMT Batman που παρήγγειλε ο συλλέκτης – κάτι που συνηθίζει κάθε φορά που αποκτά ένα αυτοκίνητο για να τα συνδυάζει.

Αν είχατε το δίλημμα «ποιο ρολόι να φορέσω σήμερα με την τάδε Ferrari», ο άνθρωπος αυτός έχει τις απαντήσεις.


Ferrari F40 David Gilmour

Photo: YouTube

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει