Μήπως θα ξεπούλαγε ένα Nike εμπνευσμένο από το Skyline GT-R R34;

Post date:

Author:

Category:

Το Air Max 97 είναι γνωστό ως ένα από τα πιο καλοπουλημένα sneakers της Nike. Και τώρα που η τελευταία εκδοχή του Fast & Furious είναι στις οθόνες, κάποιοι θέλουν ένα ζευγάρι εμπνευσμένο από το Skyline του πρόωρα χαμένου Paul Walker

Nissan Skyline

H Nike και το Skyline R34 δύσκολα θα συναντιούνταν στην ίδια πρόταση


Μετά από εννέα παραγωγές, μία σειρά στο Netflix και μπόλικη πιτσιρικαρία, το Fast & Furious μοιάζει να ‘χει χάσει το μομέντουμ του. Και πολύ κράτησε το τσίρκο, θα λέγαμε

Για κάποιους, ωστόσο, όπως η αμερικανική ιστοσελίδα SneakerFreaker που ασχολείται με αθλητικά παπούτσια, ένα Nike σχεδιασμένο στα χρώματα του Nissan που οδηγούσε ο κινηματογραφικός ”Brian” θα ήταν ένα διαφορετικό προϊόν, άξιο εμπορικού ενδιαφέροντος.

Ως γνωστόν, ο Paul Walker σκοτώθηκε σε ηλικία 40 ετών, το 2013, πριν καν βγει το Furious 7, σε αυτοκινητικό δυστύχημα όπου επέβαινε ως συνοδηγός σε μία Porsche Carrera GT.

Με την ευκαιρία, μόλις χθες η πορτοκαλί Toyota Supra του ’94 που οδηγούσε ο Walker σε δύο ταινίες του The Fast & Furious πουλήθηκε σε τιμή-ρεκόρ $550,000.


BMW M1 Πολ Γουόκερ

Photo: sneakerfreaker.com

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει