«Μωρό μου, για δώρο Χριστουγέννων θα ‘θελα να μου πάρεις λάστιχα»

Post date:

Author:

Category:

Πρέπει να ‘σαι τελείως «ψεκασμένος» petrolhead για να ζητάς από τη γυναίκα σου να σου πάρει λάστιχα για χριστουγεννιάτικο δώρο. Μόνο που αυτό ακριβώς συμβαίνει αυτές τις μέρες στην άλλη όχθη του Ατλαντικού

Λάστιχα BMW M4 Ιωάννης Ιωάννου

Το δίλημμα, το οδοιπορικό στο μαύρο κόσμο των ελαστικών και ένας χαρούμενος σύζυγος. Στην άλλη γραμμή του true story ο κ. Ιωάννης Ιωάννου, ο οποίος έχει και το λόγο. Έχουμε σύνδεση με Αμερική


Πλησιάζουν χρονιάρες μέρες και η σύζυγος μού έκανε νύξη για δώρο Χριστουγέννων. Δυστυχώς δεν προβλέπεται υπερατλαντικό ταξίδι φέτος λόγω Covid. Οπότε θα ‘μαστε ολίγον large στις αγορές

Οι περισσότεροι σαραντάρηδες ίσως θα επέλεγαν κάποιο έξυπνο γκάτζετ. ‘Η ένα ωραίο πουλόβερ, δύο-τρία καλά βιβλία, ξέρω ‘γω; Κάτι, βρε παιδί μου, που να χωρά κάτω απ’ το δέντρο. 

Όμως, σαν «ψεκασμένος» petrolhead δράττομαι της ευκαιρίας. Και εισέρχομαι ως φουνταριστός σέντερ φορ στο αίτημά μου ενόψει Χριστουγέννων.

Γενικότερα, όταν έχεις το προνόμιο ενός project car γίνεσαι μανούλα στη στρατηγική της συζυγικής συγκατάβασης.

Ολόκληρο κεφάλαιο αυτό από μόνο του

Επί της ευκαιρίας, παραθέτω ωραίο meme που κυκλοφόρησε πρόσφατα στα κοινωνικά δίκτυα: Guilty as charged.   

Η απάντησή μου, λοιπόν, στη σύζυγο ήταν αυτολεξεί η εξής: «Μωρό μου, για δώρο θέλω ελαστικό 235/40/ZR18 XL 95 Y. Να σου πως την αλήθεια, προβληματίζομαι ανάμεσα στο Cup 2 και το Sport 4S»

Με κοιτάει λοξά, έτοιμη να ξεστομίσει καντήλι.

Επειδή είμαι πειραχτήρι κάνω double down: «Θα ζοριστείς στο αμπαλάρισμα – άσε που για να χωρέσει θέλουμε και πέντε μέτρα έλατο».

Πατήστε το «2» κάτω αριστερά. Και ούτω καθ’ εξής

Το 4Drivers δεν ταυτίζεται κατ΄ανάγκην με τις απόψεις των αρθρογράφων που φιλοξενεί, ενώ, ταυτόχρονα, ενθαρρύνει την ελευθερία γνώμης των contributors προς μια ευρύτερη αντίληψη της αυτοκίνησης.

Διαβάστε μας (και) στο Protagon

Διαβάστε μας (και) στο Autotypos

Ίσως να σ’ αρέσει